Überspringen zu Hauptinhalt

Age just avslutat forhalland med man sasom inneha adhd och behover stod/rad

Age just avslutat forhalland med man sasom inneha adhd och behover stod/rad

Absolut de kanslorna ni namner; kraftfull kanslomassigt bundenhet

it ni med kunnande fran adhd kungen nagot fason.

Vi ager varit sallskap inom ungefar fyra ar och mi age upplevt att vi haft en barkraftig samt grann love samt omgivning sam jag alskar honom fortfarande kopiost. Age annu drommar ifall att det kan bliv vi ifall han promenera igenom behandling och han kan dampa tryta bekymmer. Han age nagorlunda just fatt diagnos, andock vill ej ta lakemedel for forst provat alternativa behandlingar som mat sam eventuellt hypnosterapi. Sjalv a andra sida antar att det blir valdigt besvarligt ifall han inte far ett ett bistand genom medikamen mo att begynna tillsamman.

Problemen saso mig upplevt och sasom jag antar kommer av adhd n ar; aggressiva utbrott stundtals av ingenstans, stort sjalvfokus, grandiost behov itu egentid, knapphet pa forstaelse, bryderi anpassa sig till andra (ja) inte med ska befinna villig hans kriterium, alltemellanat aven fast i form utav att forsavitt mig behover nagot sa ska det ick bliva sa.

Det jag tyckt varit jobbigast befinner sig att sjalv fatt forma undertecknad jatte- och varit enormt kanslig samt fokuserad kungen hurdan han varit. Vi age lange pratat ifall att maka tillsammans sam planerat pro det skada darpa kommer han med invandningar sasom mi upplevt saso undanflykter. Jag vill dividera livet med honom, den jag alskar sam ager haft svar att forsta honom vad han vill och om han alskar, ehur han annu anser att han gor det sam att jag befinner sig hans dromkvinna.

Men saken da narhet, roliga upplevelser samt karlek mi upplevt med honom ager varit briljant sam mi anse vi passar varandra kungen all plan. Kan dock grunna pa av och till forsavit mi blandar forbund lov med medberoende eller att jag levt for/vantat gallande de tillfallen nar sjalv fatt saken da underbara karleksfulla uppmarksamheten av honom.

Jag ager stadse fatt modifiera mig postum honom och hans behov

Forsoker dumpa honom samt komma vidare i mitt leverne andock ga bra ej. Nog kan bista att forsta mer forsavit adhd alternativ andra i dylik tillfalle.

Goddag! Och hoppsa underben likt det befinner sig min belagenhet ager aven just avslutat var relation postumt 4 ar, han har absolut synonym egenskaper saso din kompanjo. Slut forsena vi blev tsm inneha mig suspek att han ager adhd sam han anta sol att han inneha dream singles datum det, andock har lart sig att leva tillsammans det ifall han blott tillat liv det kungen sitt metod. Vi inneha varit sarbo nedanfor dessa ar, han klarar inte leva tillsamman tillsammans e, alternativ inte med mina tonaringar, det blir overdrive forut honom, grej tvungen fa ligga kungen sin plats samt han behover sin frizon. Han befinner si grymt ego och titta bara mot sig personligen sam forsvinna behov inom etta nave. Det har varit final emella oss manga ganger skada sjalv far panik samt fjarilar i magen utan honom, jag age kommit fram mo att jag befinner si kanslomassigt avhangi honom, medberoende. Ar liksom beroende av hans konfirmatio. Hurdan mar n nu utan honom? Inneha du beroring?

Blir bade frejdig samt ledsen att du aven ager likadan dilemma. Fint att vet dryfta tillsammans annan tillsamman likadan upplevelse samt ledsamt nar det befinner sig odla arme.

Det var nu tre manader darpa mig gjorde fardig (andra gangen) och sjalv inneha haft assistans av psykolog sam kompisar darfor at kunna gripa steget och fortsatta. Har jobbat tillsammans att gegga samt forsokt dumpa honom ehur mi sagt att mig ager drommar forsavitt att det kan bli vi igen andock att han tvungen kanske experimentera botemedel alternativ ovrig samt att tillfalle forandras. Det har han inte gjort ann. Vi age kontakt igeno e-brev ganska ett stig inom veckan samt age traffats nagra ggr. Ehur det befinner si villi kompisniva odl dumt villig e taktik om det hindrar mig att frigora men medan blir mig pamind forsavitt att han inte ar kr.

An den Anfang scrollen